Bitcoin Market Cap overstiger det for det største selskapet for finansielle tjenester når det treffer $ 500B

Bitcoin krysset i dag $ 28 000 for første gang i historien om sin eksistens. Dette førte til at Bitcoins markedsverdi også nådde en ny heltidshøyde på over 500 milliarder dollar. Det gjør også Bitcoins markedsverdi større enn verdens største leverandør av finansielle tjenester etter markedsverdi, Visa som har en markedsverdi på 460,06 milliarder dollar.

Dette er en viktig milepæl for Bitcoin som bare har eksistert i litt over ti år. Visa, det fremste betalingsbehandlingsselskapet derimot, ble grunnlagt i 1958. Selv om Bitcoin ikke har hatt et jevnt seil, har noen år vært gunstige, og 2020 er et av slike år, og har ført den digitale eiendelens verdi opp i en enestående hastighet.

Bitcoin Market Cap overstiger det for det største selskapet for finansielle tjenester når det treffer $ 500B

Bitcoin får mer aksept
Bitcoin har møtt mange hindringer i løpet av sine ti år av eksistens, inkludert hard kritikk fra vanlige medier. Den nåværende ytelsen viser imidlertid at den begynner å få mer aksept i raskere takt enn vanlige selskaper som Visa. Bare i år investerte flere bedrifter hundrevis av millioner i Bitcoin, og flere vurderer å gjøre det samme.

Det meste av denne aksepten kan være på grunn av den enorme avkastningen på investeringen som Bitcoin gir sammenlignet med andre investeringer som gull. Bitcoins transaksjonsgebyrer er fortsatt betydelig billigere enn hva andre betalingsleverandører tar, noe som gjør det til et foretrukket middel for verdioverføring. Hvis denne økende interessen opprettholdes, mener analytikere at Bitcoin kan bli en viktig ressurs i bedriftens porteføljer de neste årene.

Så langt i år har Bitcoin-prisen vokst mer enn 300%, en ytelse som ikke mange eiendeler kan skryte av. Eiendelen er fremdeles i et stort møte som allerede har tatt prisen over $ 26 000 og fortsatt går opp. Selv om det forventes at en tilbakeslag vil skje, er det ikke klart når dette vil skje ettersom oppadgående fremdrift forblir sterk på dette tidspunktet.