Peter Schiff er til slutt enig i noe med Federal Reserve (Spoiler: It’s Bitcoin)

Peter Schiff, administrerende direktør i Euro Pacific Capital, er på samme side med New York Federal Reserve når det gjelder å kategorisere Bitcoin som fiat, ifølge hans nye tweet .

Schiff, som er en nådeløs kritiker av Feds politikk, mener også at flaggskipet cryptocurrency ikke faktisk bringer noe nytt på bordet.

Han er sikker på at investorene vil strømme tilbake til gull når tilliten til både regjeringsstøttet og ‚crypto fiat‘ er utryddet.

John McAfee kaller Bitcoin (BTC) ‚verdiløs‘, viser støtte for disse tre kryptokursene

Like nyskapende som CryptoKitties

I et blogginnlegg som er skrevet av økonomer av New York Federal Reserves økonomer Michael Lee og Antoine Martin, argumenterer de for at Bitcoin Future ikke representerer en ny aktivaklasse.

I stedet tror de to at cryptocurrency er nok en form for fiat-penger, som flyr i møte med sine ivrige talsmenn.

Etter definisjonen som tilbys av Fed, tilsvarer Bitcoin gamle Rai-steiner, siden begge disse eiendelene er ‚i utgangspunktet verdiløse gjenstander.‘

Bitcoin eneste innovasjon består i overføringsmekanismen, men den gjelder også stablecoins og til og med CryptoKitties .

Tidligere presidentkandidat Ron Paul Slams Federal Reserve for ‚Reckless Money-Printing‘
En energidrevet eiendel

Selv til og med Donald Trump mener at Bitcoin ikke støttes av ingenting av tynn luft, hevder dens talsmenn at det representerer det første energistøttede cryptocurrency bak det kraftigste datanettverket i verden.

Som rapportert av U.Tay , forklarte PlanB at det ble investert „milliarder og milliarder“ i gruvedrift og utstyr.

Abonner på U.Today på Twitter og bli involvert i alle topp daglige krypto nyheter, historier og prisforutsigelser !

Alex Dovbnya (alias AlexMorris) er en cryptocurrency-ekspert, handelsmann og journalist med lang erfaring med å dekke alt relatert til den voksende industrien – fra prisanalyse til Blockchain-forstyrrelse. Alex forfatter mer enn 1000 historier for U.Today, CryptoComes og andre fintech-medier. Han er spesielt interessert i reguleringstrender over hele kloden som former fremtiden for digitale eiendeler, kan kontaktes på alex.dovbnya@u.today.